PDA

View Full Version : how do u run photoshop



BlackProbeGT10
07-21-2002, 04:36 PM
how do u get it to run i downloaded it off kazaa and then i cant get it to run will someone please tell me how to run it

93civicEx
07-21-2002, 05:09 PM
you have to intstall it. if its photoshop 7 and you are gonna crack it then you need to set your date to January :)

Shocon2k
07-21-2002, 05:13 PM
Just download 7.0 with a serial number attached from Kazaa and use the serial they give you to register it. Simple as that.

BlackProbeGT10
07-21-2002, 08:29 PM
it is 6.0 but i cant run it i dunno how i cant even get started where is the serial # on kazaa located

sillievo
07-21-2002, 08:36 PM
do a search at HHU... i think someone posted a serial # before. and try to find the "setup" and just run it... hope it helps~

BlackProbeGT10
07-21-2002, 08:44 PM
hey can someone help me find the serial # for photo shop 6.0 i downloaded it off kazaa

PunisherOfIowa
07-21-2002, 10:59 PM
www.teoma.com and search for adobe photoshop serial number

BlackProbeGT10
07-21-2002, 11:49 PM
has ne one downloaded photo shop from kazaa if so will u please tell me how to make it work and run every time i click on it..... it says extraction and i dont know what to run it wih or ne thing i dunno will please some one help me

boostd
07-22-2002, 12:53 AM
^^^ man i wanna help but... if u cant install ps6 i dont think its for u :(